2733029572 Νέο Οίτυλο, Μάνη xkalarouti@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image

Ολόκληρη η ανθρωπότητα ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι η αβεβαιότητα, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην καθημερινότητα μας, κάνει τη ζωή πολλών από εμάς δύσκολη. Χρειάζεται υπομονή και πιστή τήρηση των κανόνων και των συστάσεων των ειδικών Υγείας.

Από τη δική μας πλευρά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλοι μας εργαζόμαστε συστηματικά ώστε  να είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με ασφάλεια. Παρακάτω θα βρείτε το πλαίσιο των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε για να προστατεύσουμε τόσο τους φιλοξενούμενους όσο και τους εργαζόμενους μας. Στόχος μας είναι οι διακοπές σας στα διαμερίσματα μας να είναι  ασφαλείς:

 

Δεν θα επιτρέπονται οι επισκέψεις από άτομα που δεν διαμένουν στους χώρους μας.

Επίσης οι παραγγελίες μας γίνονται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά για να αποφεύγονται οι επαφές με πωλητές και όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα να επισκέπτονται τους χωρους μας.

Επίσης οι κρατήσεις γίνονται μόνο κατόπιν κλεισίματος και όχι περαστικών πελατών οι οποίοι ζητούν να δουν το διαμέρισμα και μετά να κλείσουν. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει διότι τα διαμερίσματα θα είναι αποστειρωμένα και έτοιμα για τον επόμενο πελάτη,

 

Το check in – άλλαξε και είναι μετά της 15.00 μμ. Και το check out είναι 11.00 πμ. Για να μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξυ διαμονής των πελατών και να υπάρχει ο χρόνος σχολαστικής καθαριότητας και απολύμανσης με ατμοκαθαριστή βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

 

 Προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης

Συνεργαζόμαστε πάντα με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας για να βεβαιωθούμε ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προϊόντα που εξολοθρεύουν τον ιό καθώς και τον προστατευτικό εξοπλισμό που χρειάζονται για τη λειτουργία τους.  Χρησιμοποιούμε προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα που είναι αποτελεσματικά κατά των ιών, όπως:

• Κοινόχρηστοι χώροι

Η αύξηση της συχνότητας καθαρισμού και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους, με έμφαση στην υποδοχή λαβές θύρων, κοινόχρηστα μπάνια και κλειδιά δωματίων.

 

Με εκτιμηση,

Χριστινα Καλαρουτη

 

Κάντε Κράτηση   Διαμερίσματα